Wandelcoachings

Bij coachgesprekken in de natuur maak ik gebruik van de omgeving en de beweging om dieper op een onderwerp in te gaan.

Als gezondheidscoach weet ik uit ervaring hoe belangrijk beweging is voor lichaam en geest. Als lifecoach merk ik wat de combinatie met beweging in de natuur van voordelen brengt :

  • Kijken naar natuur geeft geen belasting voor de hersenen en werkt daardoor stress verlagend
  • Wandelen is beweging, je ervaart ontspanning, vrijheid, afwisseling, zuurstof,… Spanningen vallen sneller van je af zodat je bijna vanzelf uit je hoofd en in je lichaam komt.
  • In de natuur koppel je los van je privé- en werkomgeving en de daarbij horende denkpatronen, grenzen en oordelen. Er ontstaat letterlijk ruimte in je hoofd waardoor er een open view gecreëerd wordt voor nieuwe impulsen.
  • Naast elkaar wandelen voelt vrijer en relaxter aan dan in een praktijkruimte tegenover elkaar zitten. Het brengt je op een zachte, effectieve manier tot de kern van jouw topic

Het herstelvermogen van de natuur vind je ook in het leven. Hoe erg je bent geknakt, omver geblazen of ontworteld bent met wie jij diep van binnen bent – weet dat ergens in jou diezelfde kracht zit. Jij hebt hetzelfde vermogen om na een storm te helen en in verbinding te komen met jouw innerlijke kracht. Net als in de natuur kan je jezelf opnieuw in evenwicht brengen.

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen ? Contacteer me op 0472/99.38.48 of vul het contactformulier in.