Loopbaan in evenwicht


Als loopbaancoach geloof ik dat iedereen mooie kwaliteiten heeft en dat je alles al in je hebt om een werkomgeving te vinden die bij je past.

Ieder heeft zijn eigen pad en daarmee bestaat er ook geen standaard coachtraject. De weg is niet altijd even helder en soms kom je een tweesprong of hindernis tegen… dan kan het fijn zijn dat iemand samen met jou de mogelijkheden bekijkt.

Ik help jou graag de juiste weg te vinden. Ik werk met een holistische benadering, de focus ligt op jou als een geheel – hoofd, hart en lichaam.

  • In je hoofd weet je soms al bepaalde zaken of kan je van alles willen, maar als het niet goed ‘voelt’ heeft dit weinig waarde.
  • Je bent stressgevoelig of hoogsensitief en het werk kost je heel veel energie 
  • Je wil werk maken van betere work/life balans 
  • Je weet dat je meer wil, wat zijn de mogelijkheden ? 

Bij loopbaancoaching bekijken we hoe we jouw bewuste gedachten en gevoelens kunnen sturen maar ontdek je ook denkpatronen die je onbewust blokkeren of verborgen verlangens waarmee je aan de slag kan gaan.

Samen doorlopen we een traject waarbij een doel wordt afgesproken en waarbij de gesprekssessies op dit doel zijn afgestemd. Je gaat aan de slag met inspirerende oefeningen zodat je meer over jezelf ontdekt. We onderzoeken waar je sterk in bent, wat jou passie is en wat je wensen zijn voor de toekomst.

Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en moedig ik je aan om nieuwe stappen te zetten naar jou gewenste toekomst.

Ik werk samen met een erkend loopbaancentrum Loopbaanboost in Merksem.  Hierdoor heb je met loopbaancheques recht op 7 uur begeleiding voor slechts 80 euro.  Alle voorwaarden en nuttige informatie om loopbaancheques te bestellen vind je op de website van VDAB.

Klik hier als je graag een gratis kennismakingsgesprek wenst of bel me op 0472/99.38.48