Ervaringen van cliënten

Lees wat anderen vonden van de inhoud, aanpak en ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens de sessies.14/03/2022

Ik kwam bij Anja terecht in de zomer van 2021, toen ik tijdens mijn jaarlijkse vakantieperiode voelde aan alles (zowel fysiek als mentaal) dat ik helemaal op was. Na enkele jaren in de bedrijfswereld en een coronapandemie met zijn bijhorende maatregelen op het werk en een zwaardere werklast zonder ondersteuning, was ik zo chronisch overspannen dat ik geen rust meer vond.
Een eerste sessie Access Bars bij Anja voelde aan als datgene wat ik op dat moment exact nodig had : eindelijk terug kunnen ontspannen en een heleboel spanningen loslaten. Anja heeft mij verder de nodige inzichten gegeven rond burn-out, waardoor ik de bevestiging kreeg die ik het nodig had om naar de huisarts te stappen en in ziekteverlof te gaan. Ze leerde me ook hoogsensitiviteit kennen, waardoor voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar vielen en mij heel veel inzichten heeft gegeven. In de maanden die volgden bleef ik bij Anja op regelmatige basis Access Bars sessies volgen en met resultaat. Beetje bij beetje werd emotionele stress die vast zat in mijn lichaam losgemaakt, waardoor ik in de dagen na de sessie emoties verder kon laten stromen en loslaten. Zo heb ik een heleboel oude wonden kunnen helen, waardoor ik meer energie kreeg en ik eindelijk ook terug een positiever perspectief had op alles. Dit gaf me kracht om keuzes te maken op werkvlak, die ik nodig had om een gezondere werkomgeving voor mezelf te creëren en in het algemeen veel meer te gaan leven volgens mijn authentieke zelf. Ik kan het enorm aanraden om bij Anja langs te gaan voor begeleiding bij burn-out omdat dit ook een energetisch probleem is en dat is exact waar zij mee aan de slag gaat, samen met jou.

14/03/2022

Wanneer je bij Anja terecht komt ben je direct op je gemak. Ze is een open, warm iemand die je hartelijk ontvangt. Je krijgt van bij het begin een duidelijke uitleg over de behandeling, in mijn geval Access Bars. Ik ga regelmatig eens langs, het is elke keer een andere ervaring, maar wel telkens waarvan ik dagen later nog resultaten van merk. Een aanrader !

04/01/2022

2 jaar geleden is mijn leven op stop gezet door een relatiebreuk met iemand waarvoor ik mijn leven heb aangepast en mijzelf veranderd heb. Ik dacht dat wat ik had met deze persoon, juist zat en kostbaar was. Toen ik alleen kwam te staan, kon ik dit niet vatten. Ik dacht dat alles mijn fout was. Maand na maand werd ik zieker en kwamen er lichamelijke klachten naar boven. Ik woog nog maar 48 kg, kon niet meer slapen of eten en kon mijn dagelijkse activiteiten niet meer uitvoeren. Het was zo zwaar dat ik op een punt kwam dat ik een poging heb ondernomen om het leven te verlaten, ik was het beu - ik wou op deze manier niet verder. Uiteindelijk heb ik bij 3 verschillende mensen therapie gevolgd, maar ik ondervond weinig resultaat. Ik had toen angsten, kon niet meer met de auto rijden en door de fysieke klachten die nog erger werden had ik geen leven meer.
Via een vriendin kwam ik bij Anja terecht. Al bij het eerste gesprek voelde ik me veilig en vertrouwd bij haar. Na een paar sessies ervaarde ik iets van verbetering... ik voelde me keer op keer vrijer en opgeluchter. Maar ook verdrietig, het was een lange weg waarin ik heel veel inzichten heb gekregen. Anja heeft voor mij, mijn leven weer op het juiste spoor gezet. Vele opdrachten en Access bars sessies later, kon ik terug buiten komen, met de auto rijden, lachen, dansen... kortom terug leven ! Na 1,5 jaar therapie bij Anja, ben ik terug een zelfzekere vrouw met zoveel meer levenslust. Ik heb zelfs een nieuwe partner leren kennen waarmee ik mijn leven wil delen.
Allemaal door deze geweldige vrouw en coach... Dat is alleszins wat Anja voor mij betekent.

24/11/2021

Ik heb autisme, kwam bij Anja. Wat zal er gebeuren? Er volgden energetische lichaamssessies. Geen enkele sessie was gelijk. Steeds andere waarnemingen en ervaringen. Eén ding hadden ze gemeen... ze waren heftig. Nu voel ik me goed. Bevrijd, vrij en veilig. Daardoor veranderde mijn leven, ik leerde voelen, ik leerde genieten. Ik leerde : 'Mijn stem telt ook !'
Ik kreeg inzichten, mijn hoofd werd helder en ik kijk nu anders tegen het leven aan. Soms volg ik coach sessies: deze zijn even intens en verhelderend. Mijn bewustzijn komt boven drijven. Stilaan ontdek ik mezelf en leer ik wie ik echt ben en vooral wat ik echt wil... hoe ik wil leven.
Mijn leven... ik kom van ver !

19/11/2020

De eerste sessie kan ik enkel omschrijven als een massage voor mijn ziel, alsof ik me gezuiverd voelde in mijn hoofd en lichaam. Ondertussen heb ik 5 sessies gehad. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, ik ben zelfzekerder geworden. Na mijn 3de sessie heb ik zelfs de beslissing genomen om een andere studierichting te kiezen vanuit mijn hart, wat daarvoor een eeuwig twijfelpunt was.

19/11/2020

Ik voelde me al langere tijd niet meer goed op mijn huidige job. Na maandenlang vechten en omgaan met de vele ups en downs besloot ik om loopbaanbegeleiding te volgen. Via VDAB kwam ik terecht bij de organisatie LoopbaanBoost. Op hun website zag ik een foto van coach Anja Van Steen en een introductietekstje. Op basis daarvan sprong ik in het diepe en maakte ik een afspraak voor mijn eerste sessie. Nog voordat die plaats vond werd ik (helaas) ontslagen. Dat kwam uiteraard hard binnen. Maar ik zag het als een bevestiging dat mijn buikgevoel me niet in de steek liet, dat ik nood had aan verandering en dat ik op een nieuw kruispunt stond in het leven. Ik had nooit verwacht om tijdens het eerste gesprek, gedurende 1 uur, al zoveel te leren over mezelf. De aanpak van Anja is zacht en begrijpend maar tegelijkertijd ook krachtig en motiverend. Het was soms ook confronterend, maar dat is goed, want dat had ik net nodig. Tijdens de volgende sessies brachten we samen mijn carrière en mijn kernwaarden in kaart zodat ik gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe job die bij mij past. Anja gaf me ook de duidelijke boodschap: 'Durf te dromen'. Hierdoor ga ik (hopelijk) in de toekomst de stap zetten naar een zelfstandige activiteit in bijberoep zodat ik mijn passie en creativiteit ook de kans geef! Op die manier blijf ik zo dicht mogelijk bij mezelf en ga ik er meer energie uit halen. Zit je met vragen of twijfels? Ik raad je zeker aan om hulp te zoeken en in gesprek te gaan met een ervaren coach zoals Anja om een frisse kijk op jouw situatie te bekomen.

22/05/2019

Confronterend om te beseffen dat Anja me op mijn zwakste en meest kwetsbare moment heeft leren kennen. Ik was immers altijd diegene waar het goed mee ging …Diegene die meestal een ander hulp aanbood, zonder te beseffen dat ik meer dan ooit zelf hulp nodig had. Ik was vooral op zoek naar mezelf, maar realiseerde al snel dat ik een houvast nodig had…Iemand die me de weg kon tonen. Na een fysieke burn-out en het daarbij horende ‘zieke’ lichaam was ik dringend toe aan richtlijnen, hulpmiddeltjes maar vooral een duidelijke strategie. Hoe maak ik mezelf weer gezond, levenslustig maar vooral gelukkig om wie ik ben? Ik vertrouwde Anja meteen, het was voor mij belangrijk dat ik niet tot in detail moest vertellen hoe ik me voelde omdat ik daar te kwetsbaar voor was. Dat hoefde niet, ze verstond me gewoon … Ze is voor mij een vrouw met ballen en tonnen levenservaring. Eentje die ik, als eigenzinnig persoontje, toch toeliet tot mijn verdriet. De sessies hebben me geleerd om (meer) naar mezelf te luisteren, minder te leunen op het oordeel van anderen en dat het ‘’ok” is om jezelf eens te verliezen.Ik besefte snel dat mindere momenten erbij horen maar dat het belangrijkste is wat je eruit leert en wat je ermee doet …Ik zal haar aan iedereen aanraden…Mijn gevoel is dat ze ijzersterk is in
wat ze doet … recht uit het hart en niet omdat het moet.

10/12/2018

6/12/2018....Vroeger zat ik met heel veel persoonlijke moeilijkheden waar ik met niemand echt over kon praten. Ik wist ook niet hoe af wat ik er juist mee moest doen of hoe ik alles een plaats kon geven. Uiteindelijk ben ik via via bij Anja terecht gekomen om hulp te krijgen. Ik was vrij kritisch vooraleer ik bij Anja kwam, maar vanaf de eerste afspraak voelde ik mij enorm op mijn gemak. Beter zelfs, ik wist dat er echt naar me geluisterd werd en Anja heeft me mezelf beter doen begrijpen en op een betere manier naar de wereld leren kijken. Ook op spiritueel vlak heeft ze me veel bijgeleerd. Na elke afspraak had in een enorme boost gekregen en voelde ik me alsof ik de hele wereld aankon. Ik had nooit gedacht dat ik op zo'n korte tijd zoveel vooruitgang zou maken. Dat ik mezelf op een positieve manier terug zou vinden en dat ik helemaal opgeladen en vol goede moed terug sterk in mijn schoenen zou staan. Ik prijs mezelf heel gelukkig dat ik bij Anja ben terecht gekomen. Anja, ik kan je niet hard genoeg bedanken voor jouw ongelofelijke hulp...

10/12/2018

15/6/2018... Hallo, ik ben Cindy. Ongeveer 1,5 jaar geleden is mijn partner overleden. Dit verlies ging gepaard met heftige emoties, waardoor ik het allemaal niet meer wist... ik voelde me onzeker en verloren. Ik ken Anja al 14 jaar  en voor was zij de geknipte persoon om mij te begeleiden. Al snel ontdekten we tijdens de sessie dat ik hoogsensitief ben. Ze heeft me fantastisch begeleid aan de hand van een brede waaier aan tools en methodes om tot rust te komen, gevoelens van verdriet te plaatsen, meer levenskwaliteit en stabiliteit op te bouwen. Nu zijn we 18 maanden verder en ben ik een vrouw met zelfvertrouwen. Ik voel me energiek, gelukkig en sta positief in het leven. Ik wil iedereen deze powervrouw als lifecoach aanbevelen. Het is een verrijking, een mooi cadeau voor jezelf. Ik ben Anja heel dankbaar. Zij heeft een grote bijdrage geleverd in de sterke vrouw die ik vandaag ben....

 

10/12/2018

4/12/2018... A breath of fresh air ! Anja is een geboren coachtalent en doet dit met hart en ziel. Een bijzonder warme, oprechte en gepassioneerde vrouw. Haar open manier van gericht problemen aanpakken en vooral zeer goed aanvoelen, heeft mij enorm geholpen en belangrijke levenslessen geleerd. Door haar heb ik mogen inzien dat ik obstakels of uitdagingen ook op een andere, positievere manier kan aanpakken waardoor ik veel meer balans en rust heb gekregen in mijn leven. Ik kan Anja echt zeer warm aanbevelen als burn-out / life coach, ze brengt je tot nieuwe inzichten en bezorgt je handvaten waardoor je opnieuw kracht vindt om er opnieuw te staan. Haar coaching biedt zeker een meerwaarde voor mensen die begeleiding nodig hebben om hun balans terug te herstellen. Van harte dank voor jouw aanpak en steun Anja !

 

10/12/2018

30/11/2018...Met dankbaarheid in mijn hart wil een graag een recensie schrijven over deze fantastische dame. Maar waar begin ik ? Ik was ongelukkig in alles. In mijn job als leerkracht lager onderwijs was ik mijn motivatie en drive kwijt. In mijn gezinsleven was ik al jaren gefrustreerd door verwijten en pesterijen van de mama van mijn plusdochter. Als klap op de vuurpijl bleek mijn eigen dochtertje een zeldzame stofwisselingsziekte te hebben. De vele testen, onderzoeken, verschillende diagnoses en onzekerheid zorgde voor een enorm veel druk op ons huwelijk. Mijn leven liep vierkant. Ik vond mezelf onaangenaam, negatief en had een laag zelfbeeld. Ik was mezelf kwijt geraakt in een dagelijks leven van zorgen, vermoeidheid en pijn. Een hele boterham dus… Anja wees me een nieuwe weg. Eerst en vooral door prioriteiten te leren stellen en mij te leren kijken naar positieve momenten. Ik leerde relativeren, dingen vanuit een ander standpunt bekijken en stilaan leerde ik zaken loslaten en een plaats geven. Met de steun van Anja heb ik het gevoel dat mijn leven terug op de rails zit. Ik ben in september 2018, na 18 jaar, zelfs van job veranderd. Zonder haar had ik dit nooit gekund….

 

10/12/2018

15/3/2018....Hoi ik ben Bianca en mama van 2 dochtertjes. Met de jongste van 2 jaar hebben we veel problemen gehad…Slecht slapen, woedeaanvallen en momenten dat wij als ouders echt geen energie meer hadden om verder te gaan. Zo ben ik bij Anja terecht gekomen. Volledig op en ten einde raad. We hadden een warm gesprek en doordat Anja mij deed nadenken hoe ik met bepaalde situaties omging, kon ik bewuster naar mezelf kijken, gingen mijn ogen open en heb ik het volledig anders aangepakt. Door onze aanpak te veranderen hebben wij een opnieuw een blije dochter…ze is opnieuw lief en aanhankelijk. Ik ben Anja zo dankbaar en heb mijn volgende afspraak alweer gepland staan, ditmaal voor mezelf. Ik kan het iedereen aanraden om eens langs te gaan want soms lukt het je niet alleen !

 

10/12/2018

23/11/2018.....Ik ben een hardwerkende zelfstandige in de bouwsector. Ik had meerdere aanhoudende fysieke klachten zoals sportblessures, uitputting, maag- en darmklachten, slapeloosheid en rusteloosheid. Maar ook mentaal en emotioneel was ik een wrak. Het was vooral door de signalen die ik kreeg van mijn nabije omgeving, dat ik op zoek ben gegaan naar hulp. Bij Anja kreeg ik een aanpak op maat, afgestemd op mijn noden.  Door het aanbrengen van vernieuwende inzichten, oefeningen en boeken werd ik op een positieve manier getriggerd. Ik leerde prioriteiten stellen, beter relativeren en focus te leggen op positieve resultaten en mindset. Ik ben in mei 2018 gestart met de sessies en sinds een 2-tal maanden merken mijn gezin en dichte kennissen een zichtbare positieve wending. Ik ben veel rustiger geworden en mentaal meer aanwezig in mijn dagelijks leven…. Ik ben op goede weg !

10/12/2018

8/12/2018...Bij Anja kan je echt alles kwijt, ze heeft een unieke aanpak. Ik had een traumatische jeugd en als volwassen vrouw toch ook heel veel tegenslagen meegemaakt. Na enkele gesprekken met Anja dacht ik anders na over mijn leven en sta ik veel meer ontspannen en gelukkiger in mijn schoenen.