Energetische sessies

Ik ben gestart met Access Bars als één van de manieren om energetisch blokkades los te maken. Ondertussen heb ik mij nog andere vormen van energiewerk eigen gemaakt, waaronder Reiki en Soul Body Fusion. Hierdoor is er voor mij een mooie synergie ontstaan van een diep helende vorm van energetisch lichaamswerk.

Een energetische behandeling wordt via mijn handen in gang gezet. Deze energie werkt op verschillende levensvlakken en niveaus. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch zal je verandering ervaren. Door jezelf open te stellen voor de sessie, stroomt de energie naar waar het nodig is. Je gaat in diepe ontspanning ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Na de sessie is het belangrijk om extra water of thee te drinken zodat vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

Wil jij meer informatie of een behandeling aanvragen? Stuur dan een bericht via mij contactpagina of wil je liever telefonisch meer informatie dat kan ook op 0472/99.38.48

Aanbod energetische sessies

Klik op de buttons om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden.
Twijfel jij welke energetische sessie het best bij jou past? Neem gerust contact met mij op.