Soul Body Fusion®

Wat is Soul Body Fusion® ?

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. 

Hoe verloopt een sessie ?

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je tegenover mij of stel ik me voor dat je tegenover me zit. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter helft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Nog meer inspiratie
http://www.jonettecrowley.com of http://www.soulbodyfusion.nl

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen ? Contacteer me op 0472/99.38.48 of vul het contactformulier in.