Yin Yoga Studio Anjali

Yin yoga gaat over naar binnen keren, balans en vertraging. Het is een langzame vorm van yoga, waarin houdingen voor langere tijd worden vastgehouden, zo’n 3 tot 5 minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel (fascia) langzaam opgerekt en gehydrateerd en blijven onze gewrichten soepel.

Waar je bij een yang-vorm van yoga (zoals bijv. Ashtanga) je spieren aanspant, ga je bij yin yoga juist je spieren ontspannen. Hierdoor wordt er ruimte gecreƫerd in het bindweefsel, spieren, gewrichten en meridianen, waardoor levensenergie beter gaat stromen.
Doordat bij Yin yoga ook wordt stil gestaan bij meditatie en naar binnen keren, kan Yin yoga helpen om emoties te reguleren of toe te laten om zo rust in je hoofd te vinden. Het lichaam komt zowel fysiek als mentaal in evenwicht.

Yin yoga kan voor zowel beginners als ervaring yogi’s.
Deze yogastijl is uiterst geschikt om meer rust in jezelf te vinden.
Yin yoga heeft een deugddoend effect bij mensen met spierklachten aan oa. nek, rug en schouders. Daarnaast ondersteunt deze yogavorm ook bij spanningsklachten en burn-out.

Prijzen

1 les (60 min) – 15,00 euro
10-beurtenkaart – 135,00 euro

Lesmomenten

Bredestraat 87, 2180 Ekeren (fysiek)
* Woensdag: 20u00 – 21u00
* Zondag: 10u30 – 11u30

Online (Zoom)
* Donderdag: 20u30 – 21u30

Toegankelijkheid

  • Er is beperkte gelegenheid om te parkeren in de nabije omgeving (gelieve niet te parkeren op de oprit – dit is van een ander bedrijf)
  • Kom je met de fiets, dan kan je hem veilig wegzetten onder de luifel
  • Buslijnen 70 en 72 stoppen aan halte Plasstraat, vandaar is het 5 minuten te voet tot aan de Yoga Studio Anjali