Mijn Verhaal

Hoi, ik ben Anja Van Steen

Mama, echtgenote, coach….Steeds met een warme glimlach. Levenslustig en positief. Zachtmoedig en tegelijkertijd krachtig. Mezelf.

Mijn verhaal had echter een hele andere start…

Een traumatische  opvoeding, een moeilijke schooltijd, gezondheidsproblemen en perfectionisme zorgden ervoor dat ik in een burn-out terecht kwam. Deze periode verplichte mij tot een innerlijke reis naar de kern van mezelf…

Mijn herstel ging langzaam maar zeker. Onder professionele begeleiding werd mijn voedingspatroon aangepast en kwam ik terecht bij een lifecoach om orde te scheppen in de rugzak die ik meedroeg.

Stilaan herwon ik opnieuw kracht en energie om fysiek te helen. Zwaar beladen gebeurtenissen werden getransformeerd tot krachtige levenslessen.  Tijdens dit parcour ontdekte ik ook mijn hoogsensitiviteit waardoor ik leerde werken aan ontprikkeling en zelfzorg. Ik vond stilaan een weg om mezelf te aanvaarden en te genieten van mijn leven.

Ondanks alles wat mij overkomen is, geloof ik elke dag opnieuw dat je zelf kan kiezen hoe je in het leven staat.

Met een positieve mindset, een gezonde levensstijl en nieuwe inzichten sta ik nu sterk en zelfverzekerd in het leven. Het is niet wat er op je pad komt, maar hoe je ermee omgaat dat jouw veerkracht en balans bepaalt.

Dankbaar voor de lessen die ik hieruit heb mogen ontvangen, heb ik verschillende coachopleidingen en energetische opleidingen gevolgd.

Zo kan ik ook jou begeleiden in jouw zoektocht naar veerkracht, verwerking, geluk en innerlijke rust.