Life coaching

default image

Life coaching

6/12/2018….Vroeger zat ik met heel veel persoonlijke moeilijkheden waar ik met niemand echt over kon praten. Ik wist ook niet hoe af wat ik er juist mee moest doen of hoe ik alles een plaats kon geven. Uiteindelijk ben ik via via bij Anja terecht gekomen om hulp te krijgen. Ik was vrij kritisch vooraleer ik bij Anja kwam, maar vanaf de eerste afspraak voelde ik mij enorm op mijn gemak. Beter zelfs, ik wist dat er echt naar me geluisterd werd en Anja heeft me mezelf beter doen begrijpen en op een betere manier naar de wereld leren kijken. Ook op spiritueel vlak heeft ze me veel bijgeleerd. Na elke afspraak had in een enorme boost gekregen en voelde ik me alsof ik de hele wereld aankon. Ik had nooit gedacht dat ik op zo’n korte tijd zoveel vooruitgang zou maken. Dat ik mezelf op een positieve manier terug zou vinden en dat ik helemaal opgeladen en vol goede moed terug sterk in mijn schoenen zou staan. Ik prijs mezelf heel gelukkig dat ik bij Anja ben terecht gekomen. Anja, ik kan je niet hard genoeg bedanken voor jouw ongelofelijke hulp…

Demi M. - 21 jaar 10/12/2018

Burn-out coaching / life coaching

default image

Burn-out coaching / life coaching

4/12/2018… A breath of fresh air ! Anja is een geboren coachtalent en doet dit met hart en ziel. Een bijzonder warme, oprechte en gepassioneerde vrouw. Haar open manier van gericht problemen aanpakken en vooral zeer goed aanvoelen, heeft mij enorm geholpen en belangrijke levenslessen geleerd. Door haar heb ik mogen inzien dat ik obstakels of uitdagingen ook op een andere, positievere manier kan aanpakken waardoor ik veel meer balans en rust heb gekregen in mijn leven. Ik kan Anja echt zeer warm aanbevelen als burn-out / life coach, ze brengt je tot nieuwe inzichten en bezorgt je handvaten waardoor je opnieuw kracht vindt om er opnieuw te staan. Haar coaching biedt zeker een meerwaarde voor mensen die begeleiding nodig hebben om hun balans terug te herstellen. Van harte dank voor jouw aanpak en steun Anja !

 

Adina R. - 39 jaar 10/12/2018

Life Coaching

default image

Life Coaching

30/11/2018…Met dankbaarheid in mijn hart wil een graag een recensie schrijven over deze fantastische dame. Maar waar begin ik ? Ik was ongelukkig in alles. In mijn job als leerkracht lager onderwijs was ik mijn motivatie en drive kwijt. In mijn gezinsleven was ik al jaren gefrustreerd door verwijten en pesterijen van de mama van mijn plusdochter. Als klap op de vuurpijl bleek mijn eigen dochtertje een zeldzame stofwisselingsziekte te hebben. De vele testen, onderzoeken, verschillende diagnoses en onzekerheid zorgde voor een enorm veel druk op ons huwelijk. Mijn leven liep vierkant. Ik vond mezelf onaangenaam, negatief en had een laag zelfbeeld. Ik was mezelf kwijt geraakt in een dagelijks leven van zorgen, vermoeidheid en pijn. Een hele boterham dus… Anja wees me een nieuwe weg. Eerst en vooral door prioriteiten te leren stellen en mij te leren kijken naar positieve momenten. Ik leerde relativeren, dingen vanuit een ander standpunt bekijken en stilaan leerde ik zaken loslaten en een plaats geven. Met de steun van Anja heb ik het gevoel dat mijn leven terug op de rails zit. Ik ben in september 2018, na 18 jaar, zelfs van job veranderd. Zonder haar had ik dit nooit gekund….

 

Margriet V. - 40 jaar 10/12/2018

Life coaching

default image

Life coaching

15/3/2018….Hoi ik ben Bianca en mama van 2 dochtertjes. Met de jongste van 2 jaar hebben we veel problemen gehad…Slecht slapen, woedeaanvallen en momenten dat wij als ouders echt geen energie meer hadden om verder te gaan. Zo ben ik bij Anja terecht gekomen. Volledig op en ten einde raad. We hadden een warm gesprek en doordat Anja mij deed nadenken hoe ik met bepaalde situaties omging, kon ik bewuster naar mezelf kijken, gingen mijn ogen open en heb ik het volledig anders aangepakt. Door onze aanpak te veranderen hebben wij een opnieuw een blije dochter…ze is opnieuw lief en aanhankelijk. Ik ben Anja zo dankbaar en heb mijn volgende afspraak alweer gepland staan, ditmaal voor mezelf. Ik kan het iedereen aanraden om eens langs te gaan want soms lukt het je niet alleen !

 

Bianca M. - 33 jaar 10/12/2018

Burn-out coaching

default image

Burn-out coaching

23/11/2018…..Ik ben een hardwerkende zelfstandige in de bouwsector. Ik had meerdere aanhoudende fysieke klachten zoals sportblessures, uitputting, maag- en darmklachten, slapeloosheid en rusteloosheid. Maar ook mentaal en emotioneel was ik een wrak. Het was vooral door de signalen die ik kreeg van mijn nabije omgeving, dat ik op zoek ben gegaan naar hulp. Bij Anja kreeg ik een aanpak op maat, afgestemd op mijn noden.  Door het aanbrengen van vernieuwende inzichten, oefeningen en boeken werd ik op een positieve manier getriggerd. Ik leerde prioriteiten stellen, beter relativeren en focus te leggen op positieve resultaten en mindset. Ik ben in mei 2018 gestart met de sessies en sinds een 2-tal maanden merken mijn gezin en dichte kennissen een zichtbare positieve wending. Ik ben veel rustiger geworden en mentaal meer aanwezig in mijn dagelijks leven…. Ik ben op goede weg !

Christian S. - 44 jaar 10/12/2018

Life coaching

default image

Life coaching

8/12/2018…Bij Anja kan je echt alles kwijt, ze heeft een unieke aanpak. Ik had een traumatische jeugd en als volwassen vrouw toch ook heel veel tegenslagen meegemaakt. Na enkele gesprekken met Anja dacht ik anders na over mijn leven en sta ik veel meer ontspannen en gelukkiger in mijn schoenen.

Greet V. - 44 jaar 10/12/2018