Magische Chakrareis

Als jij gelukkiger, positiever en gezonder in het leven wil staan, dan is deze 7-delige workshop echt iets voor jou !


Het activeren van je 7 energiecentra of chakra’s heeft een positieve invloed op je algemeen welbevinden en gezondheid.
Chakra’s vormen samen een systeem van energiecentra in ons lichaam. Elke chakra correspondeert met verschillende systemen en organen in ons lichaam. Zij sturen ook verschillende mentale en emotionele processen aan.

Tiffany Van Paemele van Belle Prana en ikzelf van Evenwicht Inzicht, ervaren dagelijks tijdens onze yogalessen en de privé sessies met cliënten hoe waardevol en helend het is om onze levensenergie te laten stromen.


Wanneer je levensenergie goed stroomt door het lichaam ben je gezond zowel op fysiek als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Maar je energie kan door allerlei zaken verstoord geraken – gebeurtenissen in het leven, negatieve patronen, onverwerkte emoties, enz. Alles is met elkaar verbonden en kan de energiestroom blokkeren of overactiveren.

Gedurende 7 weken nemen we je mee op een magische reis naar welzijn, meer liefde, geluk, doelgerichtheid, spiritualiteit en levensvreugde.
Je gaat afstemmen op je chakra’s, hun energie ervaren en verschillende manieren leren om beweging te brengen in je levensenergie.

7 chakra’s – 7 zaterdagvoormiddagen (10u-12u)

* Ontvangst met thee en versnaperingen
* Yin yogales per chakra (1u)
* Kwaliteiten en symptomen bij balans en disbalans
* Gezonde drank specifiek per chakra
* Chakrameditatie
* Werking van etherische olie
* Goodiebag op het einde van de reeks

De workshop wordt gegeven in kleine groep (max 15 personen) en is heel toegankelijk (yoga ervaring is niet vereist)

Wil je graag meer informatie neem dan zeker even contact met me op via het contactformulier of bel me even: 0472/99.38.48